• 1392/11/23 - 08:30

گزارش فعاليت هاي انجام شده در هفته بسيج آموزش تغذيه در مرکز بهداشت شمال غرب

هفته بسيج آموزش تغذيه

294771.mp3 گزارش فعاليت هاي انجام شده در هفته بسيج آموزش تغذيه در مرکز بهداشت شمال غرب

هفته بسيج آموزش تغذيه هر ساله در 20-14 دي ماه با هدف بسيج همگاني آموزشي و افزايش آگاهي جامعه در خصوص تغذيه سالم در مراکز بهداشتي برگزار مي گردد. هدف از بزرگداشت اين هفته تاکيد بيشتر بر اهميت آموزش تغذيه و نقش تغذيه سالم در پيشگيري از بيماري هاي غير واگير از جمله ديابت ، بيماري هاي قلبي –عروقي و سرطان ها است.  در همين راستا امسال نيز واحد بهداشت خانواده و تغذيه با همکاري ديگر واحد هاي ستادي تلاشي همه جانبه در راستاي اجراي برنامه هاي آموزشي براي افراد جامعه داشتند.

نظر به نام گذاري هفته بسيج با عنوان " کاهش مصرف نمک و روغن " محور برنامه هاي اجرايي و پيام هاي آموزشي بر اين اساس انجام شد شرح فعاليت هاي انجام شده در مرکز بهداشت شمال غرب به شرح زير مي باشد.

فعاليت هاي انجام شده توسط واحد بهداشت خانواده و تغذيه

1.       مصاحبه کارشناس تغذيه واحد بهداشت خانواده با همشهري محله منطقه 5 و اطلاع رساني در زمينه کاهش مصرف نمک و روغن

2.       ارسال 1000 پيامک در زمينه مصرف صحيح نمک و روغن به جمعيت تحت پوشش( با همکاري واحد آموزش )

3.       تهيه و توزيع 4 عنوان تراکت با موضوع نمک و روغن در مراکز بهداشتي درماني و ستاد مرکز بهداشت شمال غرب

4.       نصب پوستر هفته آموزش بسيج تغذيه و تراکت هاي تهيه شده در ستاد مرکز بهداشت شمال غرب

5.       نصب بنر با شعار "سلامتي با کاهش مصرف نمک و روغن " در ستاد مرکز بهداشت شمال غرب معرض ديد عموم

6.       هماهنگي با ترمينال غرب جهت درج پيام هاي بهداشتي با موضوع نمک و روغن در بيلبورد پايانه آزادي( با همکاري واحد آموزش )

7.       درج پيامهاي بهداشتي با عناوين روزهاي هفته در سربرگ نامه هاي اداري (  با همکاري واحد IT)

8.       ارسال فايل مطالب آموزشي هفته بسيج آموزش تغذيه به همکاران ستادي و مراکز بهداشتي درماني

9.       ارسال نامه "عدم مصرف نمک تصفيه نشده دفتر بهبود تغذيه"به همکاران ستادي و تاکيد مجدد بر مصرف نمک يد دار

10.   اطلاع رساني و ارسال فهرست نمک هاي مجاز تصفيه شده به همکاران ستادي

11.   اجراي برنامه آموزشي در دبستان سليمي جهرمي فرحزاد جهت 30 نفر از والدين و 30 نفر از دانش آموزان پايه ششم

12.   اجراي برنامه آموزشي با موضوع تغذيه سالم در مهد کودک شيدا منطقه 6

13.   اجراي برنامه آموزشي در سراي محله پرواز منطقه 5 جهت 50 نفر از کارشناسان سلامت منطقه و عموم مردم

فعاليت هاي واحد بهداشت حرفه اي

1.       مکاتبه با کليه صنايع تحت پوشش جهت توزيع يک وعده غذاي کم نمک و کم روغن .

پيرو هماهنگي هاي انجام شده ، شرکت همگام خودرو در تاريخ 18/10/92 و شرکت سايپا يدک در تاريخ 17/10/92 اقدام به توزيع غذاي کم نمک و کم روغن نموده اند.

2.       مذاکره با شرکت همگام خودرو و جلب موافقت ايشان جهت تامين هزينه چاپ تراکت هاي آموزشي

فعاليت هاي واحد بهداشت محيط

1.       هماهنگي با آموزشگاههاي اصناف تحت پوشش مرکز در خصوص آموزش افراد مراجعه کننده به اين آموزشگاهها به شرح ذيل :

آموزشگاه اصناف ستارخان : 189 نفر

آموزشگاه اصناف مبدا : 95 نفر

آموزشگاه اصناف کارگر : 90 نفر

2.       هماهنگي با مراکز تحت پوشش جهت انجام آموزش هاي گروهي ، انجام يد سنجي و تشديد نظارت بر جمع آوري نمک هاي غير مجاز به شرح ذيل :

رديف

تعداد بازديدهاي صورت گرفته

تعداد يد سنجي

مقدار نمکهاي معدومي(کيلوگرم)

تعداد افراد آموزش ديده