• 1393/08/11 - 08:30

13 آبان، صراط مستقيم نه شرقي و نه غربي

بسم رب الشهدا و المستضعفين

294870.mp3 13 آبان، صراط مستقيم نه شرقي و نه غربي

مبارزه با استکبار و تلاش براي نابودي ظلم و ظالم که خود پله اي است براي تشکيل تمدن بزرگ اسلامي مي توان يکي از مهمترين آرمان ها و اهداف اسلام و نهضت اسلامي ايران برشمارد، آرماني که نخ تسبيح همه ي اهداف انقلاب است که نه تنها انقلاب اسلامي ايران و امام خميني(ره) و خلف صالحشان امام خامنه اي(حفظه الله) دنبال نموده اند بلکه همه ي انبيا و ائمه اطهار(ع) نيز در طول عمر با برکتشان در اين راه مبارزه و جان خود را تقديم نموده اند. ?? آبان ماه در تقويم جمهوري اسلامي ايران نيز که يادآور انقلابي بزرگ تر از انقلاب اول يعني تسخير لانه جاسوسي آمريکا، که بنا به فرموده امام خميني(ره): ((عکس العمل طبيعى صدماتى است که ملّت ما از آمريکا خورده است.))، مبين روز استکبار ستيزي مي باشد روزي که ملت ايران به عنوان پرچم دار مبارزه با ظلم در جهان هم پيمان و هم صدا فريادهاي خود را بر سر کفر و استکبار خالي مي کنند.

در سال جاري نيز مقارن شدن اين روز با عاشوراي حسيني که خود نماد بارز استکبارستيزي است پيام اين روز را چندين برابر کرده؛ در اين روزها که عزادار خون خدا هستيم بايد بدانيم فرياد “يا ليتنا کنا معک” يعني لبيک به راه و هدف امام حسين(ع) وگر نه گريه و زاري و سينه زني بر آن مظلوم پيروز بدون درک هدف اين قيام ارزشمند که به راستي زنده نگه دارنده اسلام است فايده اي ندارد که چه بسيار کسان بودند که خود بر پيکر بي سر حسين(ع) و ياران باوفايش گريستند اما امام سجاد(ع) را تنها گذاشته و چه بسيار که بر پيکر امام سجاد(ع) گريستند اما ائمه بعد را تنها گذاشتند. اين مقاربت عزاداري ها با روز استکبار ستيزي به ملت سرافراز ايران يادآوري مي کند که بايد بيش از پيش در شناخت دشمن کوشيد و با بصيرت فراوان يزيديان زمان را بشناسيم که مبادا روزي ما نيز که گريه کننان امام حسين(ع) هستيم ناآگاهانه خود نيز همچون کوفيان نه تنها فرستاده و جانشين امام بلکه خود امام زمان(عج) را نيز تنها گذاشته و تاريخ شومي را تکرار کنيم. اگر روزي امام با آنکه مي داند ديگر ياوري ندارد فرياد “هل من ناصرا ينصرني؟” سر مي دهد اين سوال را از تاريخ مي پرسد و چشم به آيندگاني دارد که قرار است تکميل کننده راه وي باشند اين سوال از امروز ما امت است.

شب ها که زيارت عاشورا را قرائت مي کنيم بند بند آن فرياد هاي مبارزه با استکبار است و لعن بر يزيد و معاويه اي است که در تاريخ نماد بارز پستي و پليدي بوده اند؛ امروز شايد يزيد و معاويه مرده باشند اما هرگز تفکر يزيدي و معاويه اي نخواهد مرد و همانگونه که شاهد هستيم امروز نيز يزيديان زمان راه همان ملعون ها را ادامه مي دهند. لذا لعن بر يزيد امروز مرگ بر سه ضلع مثلث شيطاني – يزيدي است يعني مرگ بر آمريکاي جنايت کار، مرگ بر انگليس روباه صفت و مرگ بر اسرائيل نحس و نجس کشورهايي که ساليان بسيار با سلطه و زورگويي به استعمار کشورهاي مظلوم جهان پرداخته و امروز نيز علاوه بر ادامه جنايات پيشين خود به استعمار فکرها، ذهن ها و دل ها مشغول اند.

عاشوراي حسيني به ما درس هيهات من الذله آموخت به ما آموخت که بايد همچون حسين(ع) آزادانه زيست و از خفت و ذلت ظالم دوري کرد لذا ما دانشجويان دانشگاه هاي رفسنجان در کنار ساير ملت شريف ايران اعلام مي داريم همچون پيشواي خود امام حسين(ع) هرگز زير بار ظلم و استکبار نخواهيم رفت و همواره با پيمودن صراط مستقيم نه شرقي و نه غربي در مقابل شرق و غرب ايستاده ايم و همچون روزهاي ابتداي انقلاب که پدرانمان فرياد زدند فرياد “مرگ بر آمريکا” ، “مرگ بر انگليس” و “استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي” سر مي دهيم. و در راه آرمان ها والاي اين انقلاب آماده ايم تا همچون شهرياري ها، احمدي روشن ها، چمران ها، باکري ها و هزاران لاله پرپر شده ديگر تا آخرين قطره خونمان را نثار اسلام، انقلاب و قدوم مبارک ولي عصر(عج) نمايم و از خداوند منان مي خواهيم تا در اين راه قدم هاي ما را استوار و همچون حضرت علي اکبر(ع) ما را شهيد راه ولايت نمايد.

همچنين از همه ي مسئولين مي خواهيم تا درس عاشورا را هرگز به فراموشي نسپرده و حسيني باشند و حسيني بمانند و آن لحظه اي که پشت ميزهاي مذاکره نشسته اند به خود يادآوري کنند همچون حسيني هيچ گاه با همچون يزيد بازي برد – برد نمي کند حتي اگر تحريم به حدي باشد که جرعه اي آب براي کودک شش ماهه نباشد. قيام امام حسين(ع) نشان داد با شکيبايي در عطشي کوتاه مي توان براي هميشه تاريخ را سيراب کرد ملت ايران نيز اين درس را به خوبي فراگرفته اند و انتظار دارند که مسئولينشان نيز کربلايي رفتار کنند.

به اميد به پيروزي نهايي جبهه حق بر جبهه باطل