مرکز بهداشت شمال غرب 2 دانشگاه علوم پزشکی ایران
برگزاری جشنواره غذای سالم با محوریت نان کامل و سبوسدار در مرکز بهداشت شمالغرب ۲ دانشگاه علوم پزشکی ایران
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب 2 دانشگاه علوم پزشکی ایران، در راستای پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم، جشنواره غذا با محوریت استفاده از نان کامل و سبوسدار، در تاریخ ۲۴ آذرماه با با حضور ریاست مرکز سرکار خانم دکتر اردلان و معاون فنی مرکز جناب آقای دکتر شهبازی و مشارکت پرسنل مرکز بهداشت شمالغرب ۲ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب 2 دانشگاه علوم پزشکی ایران، در راستای پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم، جشنواره غذا با محوریت استفاده از نان کامل و سبوسدار، در تاریخ ۲۴ آذرماه با با حضور ریاست مرکز سرکار خانم دکتر اردلان و معاون فنی مرکز جناب آقای دکتر شهبازی و مشارکت پرسنل مرکز بهداشت شمالغرب ۲ برگزار شد.
این جشنواره با هدف ترویج الگوی تغذیه سالم، افزایش آگاهی کارکنان نسبت به اهمیت مصرف نان کامل و نقش آن در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر برگزار گردید. شرکتکنندگان با تهیه و ارائه انواع غذاهای سالم و خلاقانه بر پایه نان کامل و سبوسدار، در این رویداد حضور فعال داشتند.
داوری آثار ارائهشده توسط خانم دکتر اردلان، رئیس محترم مرکز بهداشت شمالغرب ۲ و دکتر شهبازی، معاون محترم مرکز انجام شد. و بر حسب قرعه کشی به چهار از شرکت کنندگان جوایز اهدا شد. این برنامه با همکاری و مشارکت واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت برگزار گردید و مورد استقبال پرسنل قرار گرفت.
در پایان، ضمن قدردانی از تلاش و مشارکت همکاران، بر اهمیت استمرار چنین برنامههایی در راستای ارتقای فرهنگ تغذیه سالم و سلامت جامعه تأکید شد.
کامنت