مرکز بهداشت شمال غرب 2
  • 1404/09/25 - 08:26
  • - تعداد بازدید: 14
  • - تعداد بازدید کنندگان: 13
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
مرکز بهداشت شمال غرب 2 دانشگاه علوم پزشکی ایران

برگزاری جشنواره غذای سالم با محوریت نان کامل و سبوس‌دار در مرکز بهداشت شمالغرب ۲ دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب 2 دانشگاه علوم پزشکی ایران، در راستای پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم، جشنواره غذا با محوریت استفاده از نان کامل و سبوس‌دار، در تاریخ ۲۴ آذرماه با با حضور ریاست مرکز سرکار خانم دکتر اردلان و معاون فنی مرکز جناب آقای دکتر شهبازی و مشارکت پرسنل مرکز بهداشت شمالغرب ۲ برگزار شد.

364281.mp3 برگزاری جشنواره غذای سالم با محوریت نان کامل و سبوس‌دار در مرکز بهداشت شمالغرب ۲ دانشگاه علوم پزشکی ایران

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب 2 دانشگاه علوم پزشکی ایران، در راستای پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم، جشنواره غذا با محوریت استفاده از نان کامل و سبوس‌دار، در تاریخ ۲۴ آذرماه با با حضور ریاست مرکز سرکار خانم دکتر اردلان و معاون فنی مرکز جناب آقای دکتر شهبازی و مشارکت پرسنل مرکز بهداشت شمالغرب ۲ برگزار شد.

این جشنواره با هدف ترویج الگوی تغذیه سالم، افزایش آگاهی کارکنان نسبت به اهمیت مصرف نان کامل و نقش آن در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر برگزار گردید. شرکت‌کنندگان با تهیه و ارائه انواع غذاهای سالم و خلاقانه بر پایه نان کامل و سبوس‌دار، در این رویداد حضور فعال داشتند.

داوری آثار ارائه‌شده توسط خانم دکتر اردلان، رئیس محترم مرکز بهداشت شمالغرب ۲ و دکتر شهبازی، معاون محترم مرکز انجام شد. و بر حسب قرعه کشی به چهار از شرکت کنندگان جوایز اهدا شد. این برنامه با همکاری و مشارکت واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت برگزار گردید و مورد استقبال پرسنل قرار گرفت.

در پایان، ضمن قدردانی از تلاش و مشارکت همکاران، بر اهمیت استمرار چنین برنامه‌هایی در راستای ارتقای فرهنگ تغذیه سالم و سلامت جامعه تأکید شد.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا
  • کد خبر : 364281
:
سروناز شفیعی
خبرنگار

سروناز شفیعی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings