مرکز بهداشت شمال غرب 2
  • 1404/09/22 - 08:06
  • - تعداد بازدید: 21
  • - تعداد بازدید کنندگان: 18
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
مرکز بهداشت شمال غرب 2 دانشگاه علوم پزشکی ایران

برگزاری وبینار پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم با محوریت «نان کامل» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب 2 دانشگاه علوم پزشکی ایران، در راستای اجرای پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم و با هدف ارتقای آگاهی جامعه دانشگاهی در زمینه تغذیه سالم، وبینار تخصصی با موضوع «نان کامل» روز چهارشنبه مورخ 19 آذر به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

364011.mp3 برگزاری وبینار پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم با محوریت «نان کامل» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب 2 دانشگاه علوم پزشکی ایران، در راستای اجرای پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم و با هدف ارتقای آگاهی جامعه دانشگاهی در زمینه تغذیه سالم، وبینار تخصصی با موضوع «نان کامل» روز چهارشنبه مورخ 19 آذر به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.

در این وبینار، خانم مهدیه ربانی، کارشناس تغذیه واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شمالغرب ۲، به‌عنوان سخنران به ارائه مطالب تخصصی پرداخت. ایشان ضمن تشریح اهمیت مصرف نان کامل در سبد غذایی روزانه، به بیان تفاوت‌های نان کامل با نان‌های تهیه‌شده از آرد سفید و نقش مؤثر فیبر غذایی در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر از جمله دیابت، چاقی و بیماری‌های قلبی-عروقی پرداختند.

خانم ربانی همچنین با اشاره به اهداف پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه، بر ضرورت فرهنگ‌سازی و افزایش آگاهی عمومی در خصوص انتخاب نان سالم و نقش آن در ارتقای سلامت فردی و اجتماعی تأکید کردند.

در بخش پایانی وبینار، شرکت‌کنندگان به طرح پرسش‌های خود پرداخته و نکات کاربردی در خصوص شیوه‌های تشخیص نان کامل، نحوه مصرف صحیح و چالش‌های موجود در تولید و عرضه آن مطرح شد. این وبینار در چارچوب برنامه‌های آموزشی و مسئولیت اجتماعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با استقبال مناسب اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا
  • کد خبر : 364011
:
سروناز شفیعی
خبرنگار

سروناز شفیعی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings