شمال غرب۲
شروع گشت نورزی و ماه مبارک رمضان کارشناسان بهداشت محیط
گشتهای نظارتی کارشناسان بهداشت محیط از تاریخ ۱۱ اسفند ماه ]با هدف کنترل بهداشت اماکن عمومی و مراکز عرضه مواد غذایی آغاز شد. این برنامه تا پایان ایام نوروز و ماه مبارک رمضان ادامه داشته و همکاری مردم و اصناف نقش مهمی در موفقیت آن خواهد داشت

به گزارش روابط عمومی شمال غرب ۲ دانشگاه علوم پزشکی ایران، با توجه به فرارسیدن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و افزایش فعالیت مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، گشتهای نظارتی کارشناسان بهداشت محیط در روز ملی بهداشت محیط از تاریخ ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ با حضور کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شمال غرب ۲ در مانور سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان مستقر در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز شد. این اقدام با هدف ارتقای سطح بهداشت عمومی، نظارت بر رعایت موازین بهداشتی در اماکن عمومی و غذایی، و پیشگیری از تهدیدهای سلامت محیطی اجرا شده و تا پایان این ایام مورخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت. مشارکت مردم در گزارش تخلفات و رعایت نکات بهداشتی، نقش مهمی در موفقیت این طرح خواهد داشت.
اهداف:
۱. کنترل و نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی، رستورانها، شیرینیفروشیها، قنادیها و نانواییها
۲. پایش و بررسی بهداشت آب آشامیدنی و کیفیت مواد غذایی مصرفی
۳. نظارت بر اماکن عمومی پرتردد مانند هتلها، مسافرخانهها، پایانههای مسافربری و اماکن مذهبی
۴. رسیدگی به شکایات مردمی و برخورد با تخلفات بهداشتی
۵. آموزش و تذکر به متصدیان اصناف در خصوص رعایت نکات بهداشتی
کامنت