مرکز بهداشت شمال غرب
  • 1393/03/17 - 07:30
  • - تعداد بازدید: 585
  • - تعداد بازدید کنندگان: 585
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

برگزاري جلسات آموزشي به مناسبت هفته جهاني تيروئيد

اقدامات انجام شده در مرکز بهداشت شمال غرب تهران در هفته جهاني تيروئيد

294829.mp3 برگزاري جلسات آموزشي به مناسبت هفته جهاني تيروئيد


خبر هفته جهاني تيروئيد 4 لغايت 10 خرداد  93



به مناسبت هفته جهاني تيروئيد 3 جلسه آموزشي در منا طق شهرداري 2 -5 -6 با حضور 65 نفر از سلامت ياران  ( کارشناسان تغذيه ) از خانه هاي سلامت تحت پوشش برگزار شد در اين جلسه  در خصوص اختلالات ناشي از کمبود يد و نحوه نگهداري نمک يددار تصفيه شده  و فوايد نمک تصفيه شده و عوارض نمک دريا آموزش داده شد .



و ديگر اقدامات انجام شده در اين هفته :



-  تشکيل کميته يد در ستا د شمال غرب با حضور اعضا ي کميته



- آموزش پرسنل بهداشت حرفه اي در زمينه اختلالات ناشي از کمبود يد و توزيع کيت يد سنجي و آموزش در مورد نحوه مصرف



-  تهيه و توزيع جزوه آموزشي يد و پيام هاي بهداشتي به مراکز



- هماهنگي با سازمان صدا و سيما در زمينه زير نويس در شبکه 3 سيما



- بررسي و سنجش نمک مصرفي خانوارهاي روستايي در مدارس 5 خانه بهداشت تحت پوشش



- توزيع کيت هاي يد سنجي به و احد بهداشت محيط جهت ارزيابي نمک اماکن  



 



پيام هاي بهداشتي در خصوص نمک يددار تصفيه



-          مصرف زياد نمک يکي از مهم ترين عوامل خطر در بروز پرفشاري خون و ايجاد بيماريهاي قلبي و عروقي است.



-          در برنامه غذايي روزانه از نمک يددار تصفيه شده استفاده کنيم



-          نمکهاي تصفيه نشده  حاوي  ناخالصي هايي مانند سولفات کلسيم يا گچ و فلزات سنگين مانند سرب ، جيوه ، ارسنيک و کادميوم مي باشد که سلامتي انسان را به خطر مي اندازد.



-          وجود ناخالصي در نمک تصفيه نشده علاوه بر ايجاد عوارض نامطلوب باعث کاهش شوري نمک  شده و در نتيجه  افزايش مصرف نمک را به دنبال خواهد داشت .



-          براي پيشگيري از بروز  بيماريهاي قلبي و عروقي و افزايش فشارخون مصرف نمک را کاهش دهيد و به ميزان کم از نمک يددار تصفيه شده استفاده کنيد.



-          نمکهاي تصفيه شده يددار به دليل خلوص بالا ميزان يد را بهتر و به مدت بيشتري حفظ  مي نمايد..



-          نمک يددار را نبايد به مدت طولاني در معرض نور خورشيد و يا رطوبت قرار دهيد.زيرا يد خود را از دست مي دهد.



-          بهتر است نمک يددار در ظروف بدون منفذ پلاستيکي ، چوبي ، سفالي يا شيشه اي رنگي با سرپوش محکم نگهداري شود.



-          در هنگام خريد نمک به تاريخ توليد وانقضا و وجود پروانه ساخت از وزارت بهداشت و عبارت يددار تصفيه شده ( تبلور مجدد) بر روي بسته بندي نمک دقت کنيد.



-          نمک به مقدار کم مصرف کنيد و همان مقدار کم از نوع يددار تصفيه شده باشد



 


  • گروه اخبار :
  • کد خبر : 294829
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings