بازرسي ويژه از اماکن عمومي و مراکز غذايي يه مناسبت ماه مبارک رمضان توسط بازرسان بهداشت محيط شمال غرب
بازرسي ويژه از اماکن عمومي و مراکز غذايي يه مناسبت ماه مبارک رمضان توسط بازرسان بهداشت محيط شمال غرب
با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان و تشديد فعاليت صنوفي مانند قنادي(توليد زولبيا و باميه)،حليم وآش فروشي،ميوه و سبزي،،مرغ،ماهي ، گوشت و غيره ؛ همکاران بهداشت محيط شمال غرب اقدام به برنامه ريزي و انجام بازرسي،نظارت و آموزش متصديان مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي فوق نمودند و بر همين اساس طي هفته اول 150 بازرسي از مراکزو اماکن مرتبط با ماه مبارک رمضان انجام گرديد و علاوه بر کنترل و نظارت نکات بهداشتي خصوصا" اهميت گرماي تابستان و تاثير آن بر بهداشت ونگهداري انواع مواد غذايي به متصديان آموزش داده شد.