جشنواره غذاي سالم جشنواره غذا ي سالم با عنوان غذاي سالم، کم نمک، کم چرب در ستاد مرکز بهداشت شمال غرب برگزار گرديد
فرهنگ سازي استفاده از غذاهاي سنتي و با ارزش غذايي بالا و سالم به ويژه براي افراد ديابتي ، عموم مردم و همچنين جلوگيري از مصرف بي رويه فست فودها و ترويج غذاهاي سالم ايراني از مهم ترين اهداف برگزاري جشنواره هاي غذا و صبحانه سالم مي باشد.
فرهنگ سازي استفاده از غذاهاي سنتي و با ارزش غذايي بالا و سالم به ويژه براي افراد ديابتي ، عموم مردم و همچنين جلوگيري از مصرف بي رويه فست فودها و ترويج غذاهاي سالم ايراني از مهم ترين اهداف برگزاري جشنواره هاي غذا و صبحانه سالم مي باشد. به همين منظور به مناسبت بسيج ملي کاهش مصرف نمک با هدف ارتقاي سلامت در تاريخ 15/10/93 جشنواره غذا ي سالم با عنوان غذاي سالم، کم نمک، کم چرب در ستاد مرکز بهداشت شمال غرب برگزار گرديد در اين جشنواره 11 نفر از پرسنل محترم ستادي شرکت نمودند . و با داوري هيات داوران، بر اساس شاخص هاي مقدار نمک –مقدار و نوع روغن مصرفي –نحوه پخت و اصل تعادل و تنوع غذايي امتياز دهي شد و به دو نفر برتر جوايز ارزنده اي اهداء شد .دکتر اردلان در خاتمه از تمامي همکاران در برگزاري جشنواره غذاهاي سالم تشکر و قدر داني نمود .