همايش روز جهاني کودک و معرفي طرح مزدک 5 شنبه 94/7/16 برگزار شد.
اين طرح بيانگر محيطي است پويا، سالم و فعال که داراي اثرات مثبت و متقابل محيط زيست بر کودک و کودک بر محيط زيست مي باشد. محيطي که نه تنها اثرات مخربي بر کودک ندارد بلکه حافظ منافع اوست، با روح کودک درآميخته شده و ذهن وي را خلاق و پويا مي نمايد.
دکتر ملک افضلي: طرح مزدک حامي منافع کودک و ارتقاي سبک زندگي سالم اوست.
همايش روز جهاني کودک و معرفي طرح مزدک 5 شنبه 16/07/94 برگزار شد.
در روز جهاني کودک همايش مزدک(محيط زيست دوستدار کودک)به همت مرکز بهداشت شمال غرب دانشگاه علوم پزشکي ايران و دانشگاه علوم پزشکي آزاد اسلامي و شهرداري منطقه 2 برگزار شد.
اين همايش با حضور دکتر مرندي،دکتر ملک افضلي، دکتر امامي مشاور معاون بهداشتي، دکتر جاودان سرپرست مرکز بهداشت شمال غرب و شهرداري منطقه 2 و 200 کودک به همراه والدين تشکيل شد.
دکترحسين ملک افضلي مشاورعالي رياست دانشگاه علوم پزشکي آزاداسلامي واحدتهران درهمايشي که به منظورمعرفي طرح مزدک ( محيط زيست دوستدارکودک) تشکيل شد گفت: اين طرح بيانگر محيطي است پويا، سالم و فعال که داراي اثرات مثبت و متقابل محيط زيست بر کودک و کودک بر محيط زيست مي باشد. محيطي که نه تنها اثرات مخربي بر کودک ندارد بلکه حافظ منافع اوست، با روح کودک درآميخته شده و ذهن وي را خلاق و پويا مي نمايد.
دکتر ملک افضلي با برشمردن عوامل تشويقي محيط بر کودک و رشد وي ، مدل سبک زندگي سالم و چگونگي آن را تبيين نمود.
وي افزود کار تيمي ، مهارت هاي زندگي و ارتقاء هويت ملي و ديني از جمله عواملي است که مي تواند بر کيفي سازي مدل زندگي افراد مؤثر باشد. وي خاطر نشان ساخت طرح مزدک به مطالعه زنان باردار، شيرخواران، کودکان و نوجوانان پرداخته و سبک زندگي سالم را از بدو تولد در اختيار مادران قرار مي دهد و تا سن 18 سالگي نوجوان را همراهي مي نمايد.
در ادامه دکتر مرندي در خصوص طرح مزدک گفت: طرح مزدک طرح محيط زيست دوستدار کودک مي باشد که کودکان از 4 بعد مختلف سلامت از مسائل جسمي و رواني و اجتماعي و معنوي بررسي مي شوند و کودکان از 4 ماهگي تا 60 ماهگي مورد بررسي قرار مي گيرند و هدف از اين طرح رسيدن به توسعه پايدار مي باشد و يکي از مؤلفه هاي رسيدن به توسعه پايدار کنترل خوب کودکان است.در پايان نماينده اي از شهروندان ناحيه منطقه 2 در همايش مذکور ضمن تأکيد بر حقوق شهروندي خود خواستار پيش بيني هاي لازم در مورد کاهش آلودگي هاي زيست محيطي، توجه به طب سنتي و تغذيه سالم و توجه ويژه کودک شدند.